Cautare

329 de rezultate pentru "plangere iova" (8.30 secunde)
"Daca depun plangere e chiar penibil, eu sunt un om intreg in clipa asta, nu am nici cea mai mica zgarietura, ca sa ma duc sa depun plangere la Politie.
In disperare de cauza, botosaneanul a facut plangere la CSA dupa care a depus si o plangere penala la Parchet impotriva reprezentantilor Euroins, pe care ii acuza de abuz in serviciu.
Purtat pe drumuri, cu nervii la pamant si pus la plata pentru o vina care nu-i apartine, botosaneanul spune ca va depune plangere la CSA si va actiona societatea de asigurari in instanta.
În 2006, Alcatel a depus, la un tribunal din statul american Texas, o plângere împotriva companiei Microsoft, legata de încalcarea drepturilor de proprietate intelectuala.
Ponta are pe numele lui o plangere pentru plagiat la Parchetul General pe care va trebui sa o solutioneze omul pe care el l-a propus astazi la conducerea institutiei.
Cum adica nu a depus plangere impotriva agresorului? Dupa ce a fost desfigurata, dupa ce a ajuns la spital, mai e nevoie sa depuna plangere femeia?
Nu vrea sa depuna plangere, nu vrea sa-l paraseasca si nu e prima data cand e maltratata. S-a intamplat in Romania, in Botosani.
Un detinut din penitenciarul Timisoara, diagnosticat ca avand „probleme psihice“, a trimis o plangere la Politie si la Parchet... ... Doar ca isi da in judecata propria viata, cum a spus un preot despre detinutul care a facut plangere impotriva lui Dumnezeu?
Se zice ca, daca cineva depune o plangere despre altcineva, la una dintre institutiile statului abilitate sa faca cercetari, respectiva institutie - DNA, Parchet, sau altele ca ele - este obligata sa ia in seama respectiva para.
"Voi face o plangere la Parchet pentru inselaciune, o plangere la ANCOM si ma voi adresa instantei pentru solutionarea problemei", a incheiat el.
Persoanele identificate au fost conduse la sediul Sectiei 20 Politie, pentru cercetari, iar din declaratiile acestora rezulta ca nu doresc sa depuna plangere pentru comiterea vreunei infractiuni. De asemenea s-a luat legatura cu administratorul clubului care a declarat ca nu formuleaza plangere prealabila pentru distrugerea geamului.
Motociclistul lovit de Monica Macovei a depus plangere penala impotriva fostului ministru. Asta inseamna ca procurorii pot incepe audierile martorilor si ale celor implicati in accidentul produs la Limanu, Constanta.
Mihai a depus o plangere penala impotriva lui P. ... Mihai a depus o plangere penala impotriva lui P. Constantin, M.
Fratii Tate au depus plangere penala impotriva presupuselor victime. Iata ce au declarat avocatii si ce acuze li se aduc acestora.
au depus plangere penala impotriva fostului primar al Slatinei, impotriva unor angajati ai primariei, precum si la adresa unor patroni de firme din municipiu.
193, a dat o declaratie scrisa in cadrul sectiei de votare, prin care afirma clar faptul ca ea nu mai votase inca o data in aceiasi zi si s-a dus glont la BEJ pentru a depune o plangere cum ca alta persoana a votat in locul ei.
In paralel, a fost depusa si plangere penala impotriva lui Mischie pentru instigare la fals si uz de fals si impotriva celor 31 de persoane depistate pana in prezent pentru comiterea infractiunii de fals.
au decis sa depuna o plangere la Biroul Electoral Judetean, cerandu-le magistratilor sa constate incalcarea legii din partea organizatiei iesene a UN PSD-PUR.
Alianta D.A. Bucuresti a depus ieri o contestatie la Biroul Electoral Central (BEC), prin care cere interzicerea afiselor in care candidatul independent Ion Iliescu apare sub sigla si sloganurile electorale ale Uniunii Nationale PSD+PUR sau alaturi de candidati ai acestei aliante electorale, incalcand "flagrant" legea.
In plangere se arata ca respectivele machete electorale aduc atingere imaginii Uniunii si Guvernului Nastase, fiind “in flagranta contradictie cu o elementara deontologie electorala“.
google-analytics.com